试题详情

材料题
资料:From:prorno@fruittisom.com To:kkaminski@armail.com Subject:New flavors Date:March 8 Dear Mr.Kaminski. I am writing to share some exciting news with you. Fruittisom is now launching a new line of natural fruit juices.,and we would like to send you some samples so that you can try them too. Free sampLes are being offered only to customers who have purchased Fruittisom juices from our online store within the last year. If you wish to receive samples of the new line of our products,go to our online store and select up to three products you would like to try. Then, instead of making a payment, enter promotional code TY117563,and your selections will be shipped to your home without charge. With best regards, Ashley Hockstra What is offered in the e-mail?

AInstructions for entering a competition

Bchance to try a new product

CAn apology for an error

DThanks for completing a customer survey

正确答案

B

答案解析

本题考查的是细节理解。 
【关键词】what; offered; e-mail
【主题句】Fruittisom is now launching a new line of natural fruit juices.(Fruittisom正发布一系列天然果汁饮品。)We would like to send you some samples so that you can try them too.(我们想给你寄送一些样品品尝。)
【解析】第1题问“邮件内容涉及提供什么?” 根据文章里提到“Fruittisom正发布一系列天然果汁饮品。”,同时发件人想为Kaminski提供一些果汁样品,该封邮件的目的就是提供免费品尝新产品的机会。A选项“参与竞争的指导”,文章并未提及该选项内容。B选项“尝试新产品的机会”,该选项和原文内容一致,故为正确答案。C选项“对于一个错误的道歉”,D选项“感谢完成一份客户调查”,这两个选项文中并未涉及。

相关试题